Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 13:23

Robe “Cirque” στην Prolight+Sound 2018

Αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό booth όλης της έκθεσης, με τη Robe να έχει αλλάξει φιλοσοφία τα τελευταία 2-3 χρόνια στη Φρανκφούρτη και να μην μας δείχνει στατικά τα προϊόντα της, αλλά να ενσωματώνει σε κάποιο show. Το φετινό show ήταν πραγματικά μεγαλοπρεπές, καθώς το περίπτερο της Robe αποτελούσε ουσιαστικά το εσωτερικό ενός τσίρκου, όπου ομάδες ακροβατών – χορευτών επαναλάμβαναν το show τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Πρωταγωνιστές ήταν τα φωτιστικά σώματα και οι κεφαλές της Robe, με πρώτο βιολί τα νέα “all-in-one”  MegaPointe την αναλυτική περιγραφή των οποίων μπορείτε να βρείτε εδώ σε προηγούμενο άρθρο του aLive.

Επόμενο highlight ήταν το Tarrantula, ένα πανίσχυρο LED με δυνατότητες beam, wash και effects που αποτελεί την πλέον πρόσφατη προσθήκη στη σειρά RoboSpot των remote follow spotting λύσεων της εταιρίας. Το Tarrantula βασίζεται στην τεχνολογία του δημοφιλούς Spiider, και προορίζεται για πληθώρα εφαρμογών. Διαθέτει 36 x 30W και ένα 60W high powered LED chips, με τη φωτεινότητά να ανέρχεται στα επίπεδα των 20.000 lumens. Επίσης χρησιμοποιεί ένα ευέλικτο οπτικό σύστημα που προσφέρει μεταβαλόμενη γωνία δέσμης από 4° spot έως super-wide 50° wash και όλα αυτά δίχως να μεταβάλλεται η ποιότητα του φωτισμού.

Είδαμε επίσης το LEDWash 800 που αποτελεί ένα παραδοσιακό οβάλ beam που προορίζεται για κάθε είδους stage.
Εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν και το RoboSpot System που περιλαμβάνει σταθμό βάσης και κάμερες κίνησης επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο συγκεκριμένων κινούμενων κεφαλών και τη χρήση τους ως follow spots.

Όταν η RoboSpot MotionCamera συνδέεται με το RoboSpot BaseStation, ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών κινούμενων κεφαλώςν όπως τα BMFL Spot, BMFL Blade, BMFL WashBeam, DL7S Profile, DL4S Profile, MegaPointe και Pointe, ουσιαστικά μπορούν να μετατραπούν σε remote follow spot και να χρησιμοιηθούν ουσιαστικά όπως τα παραδοσιακά ‘κανόνια’.
Παρουσιάστηκαν επίσης δυο νέα IP65 rated ParFect καθώς και δυο εκδόσεις RGBA και RGBW του ParFect 150 που είναι επίσης νέο προϊόν.

Οσον αφορά την οικογένεια Anolis, που ως γνωστόν αποτελεί την αρχιτεκτονική κατηγορία φωτιστικών σωμάτων της Robe, είχε και αυτή νέα προϊόντα, όπως τα νέα ArcPar 150 Outdoor, Divine 72 και Divine 160 μεταξύ άλλων.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα Nέα προϊόντα της Robe θα σας δώσουν στη Mega Sound…

Επαφή
Mega Sound

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση